Ботанічний сад Львівського Національного університету ім. І.Франка Львів


Ботанічний сад Львівського Національного університету ім. І.Франка, Львів


Подія Інспірація



  • +38 (032) 276 83 69
  • Львів, вул. Черемшини, 44
Останнє оновлення інформації: 24 квітня 2018 р.

Інспірація
сб 23 квіт 2016 16:00



Інспірація


головна подія
Великдень у Львові — 2016



24 квітня 2016 року о 16.00 на території Ботанічного саду ЛНУ ім. І.Франка відбудеться відкриття підсумкової виставки міжнародного студентського симпозіуму «Інспірація простором», який проходить на базі Львівської національної академії мистецтв. Це міжвузівський мистецький проект в якому окрім ЛНАМ задіяні Akademia Sztuk pieknych im. Wladyslawa Strzeminskiego w Lodzi, Uniwersytet artystyczny w Poznaniu. Він репрезентує нове розуміння форми, кольору та використання простору засобом художнього скла − матеріалу, що характеризується винятковими естетичними якостями.Простір Ботанічного саду є унікальним. Він надихає, створює неповторну атмосферу та допоможе відкрити принципово нові можливості представлення творів.

Експозиція складається з творчих робіт молодого покоління митців, студентів кафедри художнього скла ЛНАМ та вищевказаних польських ВНЗ та демонструє високий рівень професійності. Студенти з Польщі вперше працюють в матеріалі на гутній печі та надихаються для створення своїх проектів за допомогою пленерного живопису.

«Інспірація простором» є продуктом міжнародної співпраці та відкриває глядачеві нові можливості інтерпретації скляних виробів. Важливим аспектом проекту є те, що студенти зможуть спробувати себе у нових творчих спеціальностях.

Куратор проекту – Мар’ян Бесага, кандидат мистецтвознавства, доцент, менеджер міжнародних зв’язків ЛНАМ.

Контакти




Харчування

Контакти